Hoe werkt het ?

Indoorski.com maakt gebruik van rollerbanden met vooraan enorme spiegels. U staat in een groepje van maximaal 6 personen en heeft gezamenlijk 1 docent tot uw beschikking. Uw trainingstijd is 60 minuten. In die 60 minuten zult u in groepjes van maximaal 3 personen op de baan staan. U wisselt elkaar dus af om de 10 minuten. Effectief zult u 30 minuten bochten maken. Dit staat gelijk aan het aantal bochten wat u tijdens een ochtend in de sneeuw maakt. U kunt zich indenken dat de intensiteit enorm hoog is.Daarnaast gebruiken we bij de snowboard trainingen extra balken die ervoor zorgen dat de oefeningen sneller en makkelijker kunnen worden aangeleerd. Bij iemand die nog geen ski of snowboard ervaring heeft adviseren wij altijd minimaal 12 trainingen omdat er dan een automatisme ontstaat zodat er ook in stress situaties adequaat gereageerd kan worden. Dit is slechts een advies u kunt het aantal trainingen natuurlijk zelf bepalen. We hebben verschillende trainingskaarten beschikbaar van 1 losse training(= 1 strip) tot een heel seizoen van 30 trainingen (=30 strippen)

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar met maximaal twee personen op de baan te gaan staan. U staat nu in een groepje van maximaal 5 personen en heeft gezamenlijk 1 docent tot uw beschikking staan.U wisselt elkaar dus nog steeds af om de 10 minuten. maar staat nu maar met twee personen op de baan, hierdoor krijgt u meer ruimte om te bewegen maar ook meer aandacht van uw docent. Effectief zult u 30 minuten bochten maken. Dit staat gelijk aan het aantal bochten wat u tijdens een ochtend in de sneeuw maakt. U kunt zich indenken dat de intensiteit enorm hoog is. De tarieven hiervoor kunt u terug vinden onder het kopje VIP

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om PRIVÉ trainingen te volgen. U staat nu in een groepje van maximaal 4 personen en heeft gezamenlijk 1 docent tot uw beschikking staan.U wisselt elkaar dus nog steeds af om de 10 minuten. maar staat nu maar alleen op de baan, hierdoor krijgt u alle ruimte om te bewegen en ook alle aandacht van uw docent. Effectief zult u 30 minuten bochten maken. Dit staat gelijk aan het aantal bochten wat u tijdens een ochtend in de sneeuw maakt. U kunt zich indenken dat de intensiteit enorm hoog is. De tarieven hiervoor kunt u terug vinden onder het kopje PRIVÉ

De allerkleinsten onder ons (4-6 jarigen*) worden altijd minimaal in VIP geplaatst. Dit is n.a.v. de beperkte spanningsboog en de kracht die onze jongsten hebben. We willen namelijk dat ze op een leuke manier zoveel mogelijk leren zodat ze straks ook graag naar de sneeuw gaan om te skiën.

* Aan de hand van een eerste training wordt bepaald of uw kind de trainingen bij ons kan volgen omdat er wel enige kracht is vereist voor het trainen op de baan.