Inschrijven

Indoorski.com wil zoveel mogelijk persoonlijke aandacht aan u besteden. Vandaar dat wij geen ingewikkeld boekingssysteem op deze site hebben staan. Een ieder die bij ons komt trainen kan binnen ons aanbod zelf een pakket samenstellen geheel naar eigen wens. Denk hierbij aan het aantal trainingen dat u wilt maar ook de dag waarop u zou willen trainen. Natuurlijk kunt ook zelf kiezen voor de grootte van het groepje. Neem contact op via telefoon of mail dan plannen wij u in.

U kunt in het comfort van uw eigen huis een overzicht maken van de trainingen die u wenst af te nemen, welke dagen u zou willen trainen en of u regulier trainingen (max 3 personen in een groep), vip trainingen (max 2 personen in een groep) of Privé trainingen (waarin u helemaal alleen op de baan staat) zou willen volgen.  Maar om u te kunnen plannen hebben wij van u wel uw gegevens nodig. Deze kunt u in het onderstaande contact formulier invullen met daarin de informatie die u wenst te krijgen. Dit kunt u lekker thuis op de bank doen in ieder geval wanneer het u uitkomt.
Zodra wij van u alle gegevens hebben gaan wij voor u een schema maken op de door u doorgegeven data. Mocht er in het schema een training staan die voor u niet haalbaar zijn dan kunnen we in overleg de training-mits tijdig afgemeld- nog verplaatsen

Al onze trainingen zijn inclusief een docent en materialen. Eigen schoenen en helm mag u altijd gebruiken.Wij adviseren qua kleding T-shirt met lange mouwen en een trainingsbroek.

Inschrijven kunt u via : “indoorski.com@outlook.com”

Wij krijgen van u graag de onderstaande gegevens:

 

Naam
geboortedatum
straat
postcode
stad
telnr
ervaring
voorkeursdag
voorkeurstijd
soort cursus